Аcerola, що походить з Бразилії, - маленький червоний фрукт, тісно пов'язаний з вишнею, із золотою, соковитою м'якоттю. Його підкислені, освіжаючі ноти надають йому свіжу, вишукану якість, у той час як багато його корисних властивостей зробили його головним інгредієнтом в останні роки. MONIN Acerola Syrup з його інтенсивністю та свіжістю привносить екзотику у безліч додатків та миттєво переносить вас у серце Південної Америки.
Сироп Acerola - це дань від MONIN смаків Латинської Америки. Це трохи кислий і має аромат, схожий на виноград і яблука. Універсальний аромат, Acerola може використовуватися, щоб створити освіжаючі алкогольні і безалкогольні напої. Чому би не спробувати просту крафтову газировку або розкрити ще більш бразильську версію Кайпірінья і Кайпироскаса.
Сода ацерола-манго
Складові:
- сироп Monin Ацерола 15 мл
- фруктове пюре Monin манго 15 мл
- свіжий апельсиновий сік 30 мл
- вода з газом 240 мл
Як приготувати:
- у ємність 400 мл кладемо 4-5 кубиків льоду
- додаємо інгредієнти, що залишилися
- перемішуємо барною ложкою
- прикрашаємо свіжою вишнею
- подаємо