Продукти
Найкращі сорти гарячого шоколаду
Улюблений дітьми та дорослими продукт виробляється великими кавовими компаніями. Для цього вони відбирають найкращі сорти какао та беруть на озброєння рецепти, перевірені століттями. Для залучення покупців кожна марка використовує свою «фішку»:
- Julius Meinl. Містить 70% справжнього шоколаду та 30% какао-порошку. Какао-боби відбираються із сортів, що виростають виключно на екваторі. Рекомендується додавати в гарячий шоколад Julius Meinl тепле молоко та збиті вершки;
- Magica Ciok. Італійський виробник примудрився перетворити розчинний продукт на казковий напій. В основі продукту є крохмаль, але не картопляний як у більшості недобросовісних виробників, а кукурудзяний, він робить готовий продукт смачнішим і кориснішим;
- Musetti. Чудовий гарячий шоколад відрізняється тягучим смаком та інтенсивним ароматом. Все завдяки 30% вмісту какао та цінних олій, отриманих з какао-бобів з кращих плантацій;
- Caotina. Знаменитий швейцарський шоколад преміум класу. Прекрасно розчиняється навіть у холодному молоці;
- Danesi. У густому напої є гіркуватість і приваблива насолода. Насичений смак забезпечує 70 % гіркого шоколаду - справжнього джерела ендорфінів.
Ці та інші популярні сорти гарячого шоколаду ви можете купити у нашому інтернет-магазині. Принесіть задоволення собі, здивуйте чарівним десертом рідних та друзів!